24/11/08

Carta per tu

Estimat Freddie,des de aquí, desde del blog que comparteixo amb una amiga, des del fons del meu cor vull dir-te directament a tu, en aquet dia tant asenyalat, el que has soposat per mi.És la manera de fer un petit punt d’inflexió en la forma que tenim de rendir-te homenatge.Penso que sóc afortunada de tenir la suficient capacitat per haver apreciat la teva obra, el teu treball, el teu esforç durant tots els anys de la teva carrera, la teva dignitat i sobretot el dó que se’t va donar quan vas nèixer: crear música.M’has ensenyat qué és l’art i qué ha de ser un artista i el què ha de ser un cantant. Més enllà de tot això m’has mostrat amb la teva pròpia vida la llibertat d’aquesta, i en consequència m’has ensenyat a transigir i a conèixer nous mòns.


Gràcies a la passió que sempre m’has transmès, m’has ajudat a derribar murs a expressar i potenciar la meva vessant artística, inclús he arribat a fer coses que no hagues fet mai sinó hagues sigut per l'admiració que et tinc com ara presentar-nos a un casting per fans de Queen amb la gran Innuendo. Tot i que he de confessar que animats per gent molt especial per nosaltres.La teva veu i les teves creacions han sigut la meva guia i la motivació de la meva ànima, només em queda reiterar-te la meva admiració per tu, i per molt que vulgui expressar-me més ja no em surten les paraules, allà on estiguis espero que sentis com t'estimem.


Still love you...


Bijou

Blog Queen Universe

He creado un blog que convierte las letras de Queen en literatura, que desvela los secretos y símbolos de las canciones, y que vuelve a poner al descubierto todo lo que Queen quiso ofrecer en su momento: toda la cultura que albergaban y querían transmitir a los fans con sensibilidad que sabían y saben apreciar su trabajo.

Si quieres saber el argumento de “It’s a Hard life”, “White Queen” o como se creó “I want to break free” o el por qué de “Great Pretender “ o “Live Aid”, entre otros muchos temas, hazte seguidor de Queen Universe, porque Queen es más que un grupo de Rock. Fueron, aparte de personas instruidas y cultas, geniales poetas y humanistas que deben ser reconocidos como tal!!!

El único blog que hace un homenaje diferente e innovador a Queen, dando una visión totalmente transgresora de la mejor banda que ha existido y existirá jamás

Títulos favoritos:

  • Ballet for life
  • the great pretender
  • i'm going slightly mad
  • it's a hard life
  • you take my breath away

(C) 2008-2010 Queen-Universe (Barcelona - España)

Los contenidos de este blog pueden ser reutilizados citando su fuente, de acuerdo con las normas acordadas en las licencias Creative Commons.